Technigroup investeert in kwalitatieve opleidingen

Technigroup draagt op verschillende manieren bij aan kwalitatief onderwijs. Specifiek bij kOsh stellen we al meerdere jaren materiaal ter beschikking voor opdrachten en eindwerken. Op die manier krijgen leerlingen de kans om te leren met professionele installaties, zoals ze die ook in het werkveld zullen tegenkomen. Daarnaast geven we leerlingen uiteraard graag de kans om stage te lopen bij Technigroup. Enkele van onze Technigroupers maken ook deel uit van een adviesraad van een hogeschool, of jureren bij eindwerken en -proeven. Dit zijn verschillende nuttige manieren om betrokken te zijn in de vorming van toekomstige potentiële werknemers.

Alle jobs in onze sector staan jaar na jaar bovenaan de lijst met knelpuntberoepen. Denk maar aan koeltechniekers, elektriciens, werfleiders, projectleiders, engineers of tekenaars. Dit zijn allemaal onmisbare profielen in industriële koeling en HVAC. Door bij te dragen aan mooie projecten zoals dit, kunnen we leerlingen inspireren en motiveren om een carrière in koeltechniek te overwegen.

Het ideale speelveld voor schoolverlaters

Wanneer leerlingen of studenten de schoolbanken verlaten, moeten ze eigenlijk zichzelf EN hun werkgebied nog verkennen. Technigroup biedt daarvoor het perfecte speelveld, waar medewerkers in het begin proeven van alle verschillende mogelijkheden, maar zich nadien ook verdiepen in hun passie. Of dat nu koeltechniek, elektrotechniek of HVAC-techniek is… Het is allemaal mogelijk. De technieken EN de sectoren waarmee wij in aanraking komen zijn heel divers, wat eigenlijk ideaal is voor een schoolverlater.

50 jaar Technigroup, 50 jaar ervaring

Technigroup bestaat ondertussen al 50 jaar. Zo hebben veel van onze mensen een hele hoop kennis en ervaring verzameld over de jaren heen. We maken zoveel mogelijk gebruik van die ervaring in ons eigen opleidingscentrum met leslokalen en praktijkruimte, die we zowel intern als extern inzetten. Dankzij onze groei, zijn we nu meer en meer in staat om extra aandacht te besteden aan professioneel vakmanschap.

Meer recent nieuws
Chiller Technigroup

3 tips voor een zorgeloze zomer met industriële koeling

Label Sportbedrijf voor Technigroup

Technigroup nieuwsbrief 2022 #1

Nieuwsbrief: nieuwe wetgeving omtrent F-gassen