Nieuwe Europese verordening omtrent F-gassen goedgekeurd op 16/01/2024. Klik hier voor meer info.

Service

Kwalitatieve service voor koelinstallaties

Onze klanten kunnen rekenen op een kwalitatieve service voor hun koeling, gericht op continuïteit, efficiëntie en snelheid. Snel en gepast reageren bij een panne aan uw koeling is een belangrijk kenmerk van onze service. Meer dan 60 ervaren techniekers met een koeltechnische opleiding en certificaat zijn hiervoor dagelijks onderweg. Zij volgen strikt de geldende regels en procedures qua veiligheid, kwaliteit en communicatie bij bedrijven en in de industrie. Bovendien zijn onze technici vertrouwd met industriële koelinstallaties en de toegepaste technologieën van de aan hen toegewezen klanten. Dit zorgt voor een persoonlijk contact en een vlotte communicatie.

Snelle service van Technigroup, 24/7

Onderhoud en service voor uw koeling

Controle en onderhoud van koelinstallaties zijn een belangrijk onderdeel van onze koeling service. Afhankelijk van de grootte van de installatie zijn één of meerdere onderhoudsbeurten per jaar nodig. Om milieuredenen verplicht de wet ook lekcontroles of lektesten van o.a. koelinstallaties met HFK-koelmiddelenWij combineren vaak de controles met de preventieve koeling service. Volgens de wensen van de klant werken wij in regie, aan uurtarief, of in contractvorm.

Wanneer klanten kiezen voor een onderhoudscontract, zijn wij ook verantwoordelijk voor de planning en de opvolging van de koeling service. Indien gewenst, kunnen wij ook aanwezig zijn en toelichting geven bij controles of audits van de overheid of andere instanties bij onze klanten. Met uitzondering van de klassieke “kleine opmerkingen” hebben al onze klanten deze controles probleemloos doorstaan.

24/7 tot uw dienst

Wij staan altijd tot uw dienst. 24u/24u en 7 dagen op 7!

Op zoek naar een technische partner?
Technigroup is uw ervaren koeltechnisch bedrijf voor een langetermijnsamenwerking op het gebied van industriële koelingairconditioning en ventilatie (HVAC) voor industrieexplosieveilige EX HVAC installaties (ATEX HVAC) en koeling op maat.

Technigroup vacature atelier technieker

Onderhoud koeling en koelinstallaties

Laat u ontzorgen met kwalitatief onderhoud van uw koeling en koelinstallaties.

Technigroup vacature onderhoudstechnieker

Lektesten en lekdetectie koelinstallaties

Technigroup staat in voor periodieke lektesten met bijhorend logboek, conform de wettelijke controledrempels.

Bent u overtuigd?