Koelinstallaties

Technigroup is specialist in koelinstallaties op maat en werkt voor bedrijven waar koeling essentieel is.

Voor onze klanten zijn koelinstallaties een essentieel onderdeel van hun productieproces. Daarom is het belangrijk samen te werken met een betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in koelinstallaties voor de industrie. Technigroup is al jaren specialist in koeling en staat garant voor een snelle en vlekkeloze service & onderhoud van koelinstallaties. Daarnaast beschikken we als koeltechnisch bedrijf uiteraard over een interventiedienst voor dringende herstellingen. (24/7)

De voedingsindustrie en -logistiek is de sector bij uitstek waar koelinstallaties in vele fasen noodzakelijk zijn. Wij zorgen voor koeling op alle vlakken.

Lees meer…

Onze airco-, klimatiserings- en ventilatiesystemen getuigen van vakmanschap, vragen weinig onderhoud en hebben weinig last van pannes.

Lees meer…

Vandaag hebben wij direct of indirect bij zowat alle chemische of petrochemische bedrijven in Vlaanderen maatgebouwde EX systemen in werking.

Lees meer…

Maatwerk van Technigroup betekent een volledig nieuw ontwerp waarbij de materialen robuuster en duurzamer zijn dan die van serieproducten.

Lees meer…