Nieuwe Europese verordening omtrent F-gassen goedgekeurd op 16/01/2024. Klik hier voor meer info.

Koelinstallaties

Technigroup is specialist in koelinstallaties op maat

Voor onze klanten zijn koelinstallaties een essentieel onderdeel van hun productieproces. Daarom is het belangrijk samen te werken met een betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in koelinstallaties voor de industrie. Technigroup is al jaren specialist in koeling en staat garant voor een snelle en vlekkeloze service & onderhoud van koelinstallaties. Daarnaast beschikken we als koeltechnisch bedrijf uiteraard over een interventiedienst voor dringende herstellingen. (24/7)

Industriële koeling

Industriële koelinstallaties

De voedingsindustrie en -logistiek is de sector bij uitstek waar koelinstallaties in vele fasen noodzakelijk zijn. Wij zorgen voor koeling op alle vlakken.

Industriële airconditioning en ventilatie (HVAC)

Industriële airconditioning en ventilatie (HVAC)

Onze airco-, klimatiserings- en ventilatiesystemen getuigen van vakmanschap, vragen weinig onderhoud en hebben weinig last van pannes.

Koelinstallatie op maat

Explosieveilige EX HVAC installaties

Vandaag hebben wij direct of indirect bij zowat alle chemische of petrochemische bedrijven in Vlaanderen maatgebouwde EX systemen in werking.

Koeling op maat

Koeling op maat

Maatwerk van Technigroup betekent een volledig nieuw ontwerp waarbij de materialen robuuster en duurzamer zijn dan die van serieproducten.

Bent u overtuigd?