Nieuwe Europese verordening omtrent F-gassen goedgekeurd op 16/01/2024. Klik hier voor meer info.

Koeling op maat

Koelinstallatie op maat van uw bedrijf

Koeling op maat van Technigroup betekent vaak een volledig nieuw ontwerp. De geselecteerde materialen van de koelinstallatie zijn hierbij robuuster en duurzamer dan die van serieproducten. Dit betekent ook dat niet-noodzakelijke en kwetsbare elektronische componenten vervangen worden door meer robuuste, gestandaardiseerde regelcomponenten en/of industriële PLC-, stuur- en regeltechnieken die beter gekend zijn door de klant.

De meerkost van een op maat gebouwde koelinstallatie in moeilijke omgevingen en/of voor specifieke toepassingen heeft meestal een zeer korte terugverdientijd. Dit komt door de langere levensduur van de installatie, het gemakkelijke onderhoud en de grote bedrijfszekerheid.

De voordelen van koeling op maat

  • Ontworpen op maat
  • Robuuste componenten
  • Gemakkelijker onderhoud
  • Grote bedrijfszekerheid
  • Lange levensduur
  • Korte terugverdientijd

Zowel ruimtekoeling als proceskoeling op maat

Onze belangrijkste koelinstallaties op maat zijn explosieveilige koel- en HVAC-toestellen voor de (petro)chemische sector in de Antwerpse haven en voor export naar olieverwerkende landen. Door de toename van kwetsbare materialen en technieken in vele seriegebouwde koelinstallaties en HVAC-systemen, stijgt de vraag naar koeling op maat.

Bekijk ook

Bekijk onze projecten met industriële koeling op maat

Bent u overtuigd?