Koeling op maat: een koelinstallatie op maat van úw bedrijf!

Koelinstallatie op maat van uw bedrijf

Koeling op maat van Technigroup betekent vaak een volledig nieuw ontwerp waarbij de geselecteerde materialen van de koelinstallatie robuuster en duurzamer zijn dan die van serieproducten. Ruimtekoeling op maat van Technigroup kan ook betekenen dat niet-noodzakelijke en kwetsbare elektronische componenten vervangen worden door meer robuuste gestandaardiseerde regelcomponenten en/of industriële PLC-, stuur- en regeltechnieken die beter gekend zijn door de klant.

De meerkost van koeling op maat of van een op maat gebouwde koelinstallatie in moeilijke omgevingen en/of voor specifieke toepassingen heeft meestal een zeer korte terugverdientijd door de langere levensduur van de installatie, het gemakkelijke onderhoud en de grote bedrijfszekerheid.

Enkel ruimtekoeling op maat?

Zeker niet, onze belangrijkste koelinstallaties op maat zijn explosieveilige koel- en HVAC-toestellen voor de (petro)chemische sector in de Antwerpse haven en voor export naar olieverwerkende landen. Door de toename van kwetsbare materialen en technieken in vele seriegebouwde koelinstallaties en HVAC-systemen stijgt de vraag naar koeling op maat.