Nieuwe Europese verordening omtrent F-gassen goedgekeurd op 16/01/2024. Klik hier voor meer info.

Huur koeling

Verhuur van industriële koeling (chillers, mobiele airco...)

Bij een tijdelijke of dringende koelvraag, biedt Technigroup de verhuur van industriële koeling & HVAC als oplossing. Van elektrische verwarming en mobiele airco’s van enkele kW tot koeltorens en chillers van meerdere MW: u kan bij ons elk type koelinstallatie huren, en dit zowel voor proceskoeling, ruimtekoeling als comfortkoeling.

Enkele voorbeelden van onze koelinstallaties voor verhuur: chillers, mobiele airco’s, luchtbehandelingskasten, rooftops, ventilatoren, elektrische verwarming… Na het huren is ook steeds huurkoop mogelijk.

Industriële koeling huren bij Technigroup

De voordelen van huur(koop)

  • Uitgebreid gamma
  • Snelle levering (24/7)
  • Aanpassingen op maat
  • Professionele service en onderhoud
  • Voordelige huurkoop mogelijk

U kan 24/7 bij ons terecht om industriële koeling te huren. Door onze uitgebreide stock in Herentals kunnen we een snelle levering in heel België garanderen. Bovendien betekent huren bij Technigroup dat u naast het toestel ook op onze expertise kan vertrouwen. Als specialist in industriële koeling en HVAC bieden we een volledige service, van de selectie over de plaatsing en inbedrijfstelling tot en met het onderhoud, waarbij u dag en nacht kan rekenen op onze interventiedienst en op ons team van meer dan 40 koeltechniekers.

Daarnaast zijn onze huurtoestellen ook beschikbaar op maat. In ons eigen atelier kunnen we kleine of grote aanpassingen doen om de installatie optimaal te laten werken naargelang uw toepassing. Door koeling te huren bij Technigroup kiest u dus niet alleen voor bedrijfszekerheid en betrouwbare service, maar ook voor een complete oplossing inclusief alle toebehoren (pompen, slangen…), aansluitingen op maat, aansturing volgens uw eisen…

Verhuur koelinstallatie

Een chiller huren op maat

Technigroup beschikt over een eigen stock van chillers met uiteenlopende vermogens die u kan huren. Indien deze huurchillers standaard niet voldoen voor uw toepassing, dan kunnen we steeds het nodige aanpassen in ons eigen atelier.

Technigroup kan bovendien monitoring apparatuur leveren voor een tijdelijke analyse van de werking van uw huurchiller. Dit verschaft inzicht in de koelvraag van uw proces, en kan duidelijkheid bieden over de gebreken aan uw vaste installatie of bij de keuze van een nieuwe installatie.

Plug-and-play: mobiele airco huren

Een mobiele airco huren is onze meest eenvoudige en flexibele oplossing. Ze zijn snel en overal inzetbaar om de temperatuur in uw kritische ruimten of op de werkvloer te controleren. Vooral in de zomer of bij defecten aan uw vaste installaties maakt dit het verschil. We hebben steeds verschillende tientallen mobiele airco’s voor verhuur beschikbaar.

Neem contact op voor meer informatie.

Verhuur koelinstallatie

Bekijk ook

Bekijk enkele verhuurprojecten

Bent u overtuigd?