Nieuwe Europese verordening omtrent F-gassen goedgekeurd op 16/01/2024. Klik hier voor meer info.

Vacatures in koeltechniek en HVAC

Openstaande vacatures bij Technigroup in Herentals

Technigroup heeft steeds openstaande vacatures in koeltechniek en HVAC. We streven een hoge klanttevredenheid na, onder andere door het leveren van oplossingen op maat en het verzorgen van een kwalitatieve service. We trachten onze klanten volledig te “ontzorgen”. Dit doen we door steeds innovatieve, duurzame koelsystemen te voorzien, ook in situaties waar dat niet vanzelfsprekend is. Het is door de gedrevenheid en de vaardigheden van al onze mensen – van techniekers over projectleiders tot administratief bedienden – dat we in deze missie slagen.

WERVINGSBONUS € 500,00

Om onze zoektocht naar talent te stimuleren, willen we u ook inschakelen en belonen voor nieuw aangebrachte medewerkers!

Voorwaarden:

  • Geldig voor contracten vanaf 1 juni 2022
  • minstens 3 / 6 maanden in dienst blijven (afhankelijk van profiel)
  • contract van onbepaalde duur
  • maximaal 2 maal per jaar per persoon
  • ook voor externe personen
  • niet voor directie en management

Werken bij Technigroup

Groeiend bedrijf met vacatures in koeltechniek en HVAC

Bij Technigroup kom je terecht in een groeiende, familiale KMO waar een aangenaam professionele werksfeer heerst. Hier primeert vlot contact tussen de mensen. Binnen je functie werk je met een hoge graad van zelfstandigheid. Uiteraard kan je daarbij steeds rekenen op een uitgebreide omkadering. Tenslotte biedt Technigroup ook ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van opleiding.

Bekijk onze nieuwspagina en ontdek wat het betekent om Technigrouper te zijn, of werp een blik op onze projecten via de projectpagina.

Vacatures in koeltechniek en HVAC bij Technigroup

Wie zoeken wij?

Als technisch bedrijf in volle expansie is Technigroup voortdurend op zoek naar talent. Via onderstaande knop ontdek je de profielen die een onmiddellijke versterking voor ons team kunnen vormen. Ook als je gemotiveerd bent en niet (helemaal) binnen één van deze profielen past, nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Bekijk onze vacatures via de knop en stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@technigroup.be.

Onze Technigroupers getuigen