Nieuwe Europese verordening omtrent F-gassen goedgekeurd op 16/01/2024. Klik hier voor meer info.

Technigroup in Herentals

Koeltechnisch bedrijf en specialist in koeling

Technigroup: erkend koeltechnisch bedrijf

Technigroup is een degelijke en flexibele KMO, en specialist in koeling voor de industrie. Ons koeltechnisch bedrijf beschikt over een ploeg van meer dan 80 koeltechniekers. Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven uit de grote regio Kempen en de Antwerpse haven die dagelijks moeten kunnen rekenen op goed werkende koelsystemen. Zo kunnen wij met onze bedrijfszekere concepten, vaktechnisch onderhoud en snelle service het verschil maken bij internationale en lokale bedrijven in onder andere de voedingsindustrie, de (petro)chemie, de metallurgie, de nucleaire sector, duurzame energiebedrijven (batterijtechnologie, waterstof en windenergie) en bedrijven actief in industriële nichemarkten.

jaar ervaring
0
Technigroupers
0

Specialist in koeling voor industrie

Voor minder voor de hand liggende toepassingen als koeltechnisch bedrijf komen bedrijven (uit alle hoeken van de wereld en de industrie) bij ons terecht. Omdat we nog ouderwets koeltechnisch vakmanschap in huis hebben (we doen al meer dan 50 jaar enkel maar koeltechniek, en niks anders) en dus zowat alle koeling op maat kunnen bouwen wat technisch haalbaar is.

Koeltechniek van A tot Z

Bij Technigroup hebben we alle nodige technieken en afdelingen in huis om een breed scala aan projecten tot een goed einde te brengen:

Wat Technigroup uniek maakt

De basiswaarden van Technigroup zijn: enthousiaste mensen, boeiende techniek, eerlijk rendement, tevreden klanten en langetermijnvisie, met de nadruk op enthousiaste mensen op de eerste plaats! Deze mensen maken het verschil bij Technigroup. Al sinds het ontstaan van Technigroup in 1973 worden deze waarden weerspiegeld in hoe we iedere dag te werk gaan. We houden van technische uitdagingen en voorzien graag innovatieve oplossingen. Door onze flexibiliteit kunnen we zowel grote als kleine projecten aan.

Enkele foto’s van ons koeltechnisch bedrijf: