Nieuwe Europese verordening omtrent F-gassen goedgekeurd op 16/01/2024. Klik hier voor meer info.

Voorjaarsactie 2024: chillers, warmtepompen, luchtgroepen

Wegens succes verlengd!

Op zoek naar een duurzaam EN betaalbaar koelsysteem?

Ook in 2024 organiseren we een voordelige actie op chillers, warmtepompen en luchtgroepen van Daikin. Deze werd wegens succes verlengd!

Technigroup zorgt voor een vlekkeloze omschakeling van uw huidig systeem, met betrouwbare service na verkoop. Ook huurkoop en beheer op afstand behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact op via de contactpagina, of via uw vast aanspreekpunt bij Technigroup.

Efficiënt koelen met een chiller

Koeling met een Daikin chiller is duurzaam en veilig voor mens en milieu:

  • Laag GWP
  • Veilige koeling met compact koelcircuit en lage koelmiddelinhoud
  • Uitstekend rendement

Industriële chillers of koudwatermachines zijn essentieel voor talloze industriële processen. Deze krachtige machines bieden een betrouwbare en efficiënte manier om temperaturen te regelen, waardoor ze onmisbaar zijn in sectoren variërend van voedselverwerking tot farmaceutische productie en datacenters.

Industriële chillers zijn in staat om grote hoeveelheden warmte uit een proces of ruimte te verwijderen, waardoor ze ideaal zijn voor het koelen van machines, apparatuur, vloeistoffen en omgevingen.

Diverse toepassingen zijn mogelijk, onder meer:

  • Voedsel- en drankindustrie: voor het koelen van productieprocessen, opslagfaciliteiten en verpakkingslijnen om de kwaliteit en houdbaarheid van producten te waarborgen.
  • Medische en farmaceutische sector: voor het koelen van laboratoria, cleanrooms en medische apparatuur om optimale werkomstandigheden te handhaven en de integriteit van gevoelige producten te beschermen.
  • Industriële processen: voor het regelen van temperaturen in productieomgevingen, chemische reactoren en andere industriële toepassingen om de efficiëntie en veiligheid te verbeteren.

Efficiënt verwarmen met een industriële warmtepomp

Industriële warmtepompen zijn de ruggengraat van duurzame energie in talloze industriële processen. Deze geavanceerde systemen worden ingezet om warmte te onttrekken, te verplaatsen en te benutten op een manier die niet alleen efficiënt is, maar ook milieuvriendelijk.

Ze bieden bedrijven de mogelijkheid om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, energiekosten te verlagen en tegelijkertijd te voldoen aan steeds strengere regelgeving op het gebied van milieubescherming.

Van het verwarmen van water tot het drogen van producten en het leveren van proceswarmte, industriële warmtepompen zijn flexibel inzetbaar in verschillende industrieën. Ze kunnen restwarmte benutten en hernieuwbare energiebronnen integreren.

Luchtbehandeling met een luchtgroep

Luchtgroepen vormen de kern van geavanceerde ventilatie- en klimaatsystemen die essentieel zijn voor optimaal beheersde binnenomgevingen. De systemen van Daikin zijn ontworpen om de luchtkwaliteit te verbeteren, de temperatuur te regelen en vochtigheid te beheren in diverse commerciële en industriële omgevingen.

Luchtgroepen werken op basis van geavanceerde technologieën zoals filters, warmtewisselaars, ventilatoren en regelsystemen. Ze kunnen verse buitenlucht inbrengen, vervuilde binnenlucht afvoeren en tegelijkertijd de temperatuur en vochtigheid controleren. Hierdoor zorgen ze niet alleen voor een aangename atmosfeer, maar verminderen ze ook het risico op allergenen, schimmels en andere verontreinigingen.

De veelzijdigheid van luchtgroepen strekt zich uit over diverse toepassingen, waaronder kantoorgebouwen, winkelcentra, scholen, ziekenhuizen, enzovoort. Ze kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften, zoals het leveren van constante ventilatie, het reguleren van de temperatuur in verschillende zones, of het handhaven van optimale vochtigheidsniveaus.

Contacteer Technigroup en profiteer van:

  • Verbeterde luchtkwaliteit en comfort.
  • Verhoogde energie-efficiëntie door slimme regelingen en warmteterugwinningssystemen.
  • Verminderde operationele kosten en onderhoudsvereisten op lange termijn.
  • Professionele naleving van gezondheids- en veiligheidsnormen en -voorschriften.
Meer recent nieuws

Technigroup op shortski

Technigroup vacature ervaren koeltechnieker

Nieuwe vacatures bij Technigroup

Technigroup investeert in duurzame energie